Gizlilik Politikası

Kişisel veriler

Freemeet kişisel veri kullanıcının kayıt vesilesiyle veya kullanıcının kendi inisiyatifiyle bu bilgiler toplar.

Her kullanıcı doğru bilgileri sağlamak için ve güncelleştirmek için taahhüt.

Freemeet koruma, bütünlüğü ve düzenlenen ve Freemeet tarafından işlenen kişisel verilerin gizliliğini sağlamak için bütün uygun önlemleri alır.

Freemeet daha önce komisyon Nationale de l'Informatique ilan edilmiştir et des Libertés (CNIL) numarası 2021459 altında.

Bazı kullanıcılar kendi inisiyatifiyle tarafından sağlanan verilerin özellikle onların etnik köken, milliyet, din ve/veya cinsel yönelim tespit edebilir.

Onun cinsel yönelim, Servisi, çalışması için gerekli sağlayarak ve genel koşulları kabul ederek, söz konusu kullanıcı hızlı ve spesifik rızası için işleme ve kullanım süresi ve tanımlanmış için bu verilerin Freemeet tarafından verir amaçlar.

Benzer şekilde, fotoğraf kendini sağlayarak, her kullanıcı hızlı ve spesifik rızası onun fotoğrafları Freemeet tarafından süresi ve tanımlanan amaçlar için kullanımını sağlar.

Ne zaman siteye oturum açışlarında veya hizmetlerinin, açıkça kullanıcı tarafından kabul edilen kullanır Freemeet URL, IP adresi, tarayıcı türü ve dil ve tarihi ve saati bir bağlantı gibi bilgileri kaydetmek için hakkını saklı tutar.

Fotoğraf ve kullanıcılar tarafından tebliğ ve Freemeet tarafından toplanan tüm diğer kişisel veri kullanılabilir:

  • -Freemeet kaynaklanan özelleştirilmiş içeriğin ve reklamların görüntülenmesi dahil olmak üzere istenen hizmetleri sağlamak etkinleştirmek için.
  • -Denetleme, araştırma, Freemeet tarafından sağlanan hizmetleri iyileştirmek amacıyla istatistiksel ve analitik amaçlı, için.

Böylece kullanıcılar tarafından verilen izni tüm uygun gizlilik ve güvenlik böylece Freemeet tarafından seçilmiş üçüncü taraf saygı koşuluyla üçüncü şahıslara kişisel veri ve böylece toplanan, fotoğraf işleme için kullanmak için yetkilendirme için Freemeet anlamına gelir. önlemler.

Çerezlerin ve diğer teknolojilerin kullanıcıların sunulan hizmetlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla kullanımlarını incelemek amacıyla ve daha genel olarak hizmetlerini iyileştirmek için kullandıkları belirtilmiştir. Bu çerezler, özellikle kullanıcıların Siteyi her ziyaret ettiklerinde bilgi girişini tekrarlamak zorunda kalmamalarını sağlar. Bununla birlikte, kullanıcılar, çerezlerin kullanılmasını önlemek için tarayıcılarının ayarlarını ve seçeneklerini değiştirme hakkına sahiptir. Ancak bu, bazı servislerin veya işlevlerin çalışmasını aksatabilir.

Freemeet'ın ortakları bazı kişisel bilgileri ele kime aşağıda listelenmiştir:

İzleyici istatistikleri:

  • - Google Analytics

Sosyal Ağlar

  • - Facebook
  • - Google plus
  • - Twitter

Reklam

  • - Google

Freemeet kişisel veri hizmetleri fesih 12 ay en fazla bir süre için kullanıcılara ilgili muhafaza edebilir.

Kabul edilen üye profilini, bu sitede görünür olmak olmadan onun profil tutmak için devre dışı bırakabilirsiniz. Durumunda hareketsizlik 3 yıldan fazla için profil artık hizmet üzerinde görünür hale gelir ve belgili tanımlık rapor-ecek var olmak silmek 12 ay sonra.

6 Ocak 1978 tarih ve 78-17 nolu "informatique et libertés" kanunları uyarınca, her kullanıcı kendisiyle ilgili kişisel verilere erişme ve bunları düzeltme ve silme hakkına sahiptir. Bu hak, FREEMEET LIMITED Suite 301, Roselawn House, Ulusal Teknoloji Parkı, Limerick, İrlanda'ya gönderilen posta veya contact@freemeet.net adresine e-posta ile kullanılır.

Buna ek olarak, her kullanıcı erişebilir, düzeltmek ve sitedeki giderek onun kişisel bilgileri herhangi bir zaman bölümünü veya tümünü silmek: "Ayarlar".

Freemeet yargı talep halinde ve denetimleri veya yasadışı içeriği ve/veya Internet ya da telefon yoluyla erişilebilir Hizmetleri ile ilgili olarak soruşturma yürütmek herhangi bir makama bir kullanıcı ile ilgili yalın bilgi iletişim kuracak ağ veya yasadışı faaliyetler ile.

Freemeet bir üyesi olarak, kullanıcı o kaydolurken verdik e-posta adresine e-posta alabilirsiniz.

Tüm sözde "uyarı" e-postalar için onu hakkında bilgilendirme:

  • -İletişim istekleri
  • -Yeni iletileri, posta kutunuzdaki
  • -Sitenin üyeleri tarafından ziyaret
  • -Flash üyeleri tarafından gönderilen

Kullanıcı sitedeki giderek aboneliğinizi iptal edebilirsiniz: "Ayarlar".

Ara sıra e-postalar için:

  • -Haftalık haber bülteni

Kullanıcı-ebilmek var olmak çıkarmak bir aboneliği iptal etme bağlantısını gönderilen her e-posta veya iletişim formu Freemeet başvurarak mevcut dağıtım veritabanlarından gelen.

Çerez kullanımı tarifi

Çerez nedir?

Bir "çerez", web tarayıcısının bilgisayarınıza indirdiği küçük bir bilgisayar dosyasıdır. Diğer bir deyişle, bilgisayarınızdaki bir verinin parçasıdır. Bir tanımlama bilgisi dosyası, tanımlama bilgisinin geçerlilik süresi boyunca kayıtlı olduğu bilgisayarı tanımlamamızı sağlar.

Amaçları aşağıda açıklanan üç çeşit çerez kullanıyoruz.

Freemeet.net çerezleri

  • Çerezler, sitenin işleyişi için kesinlikle gereklidir

    Bunlar, sitenin ana özelliklerini kullanmanıza ve bağlantınızı güvence altına almanıza olanak tanıyan freemeet.net'te gezinmek için gerekli olan çerezlerdir (oturum kimlikleri gibi).

    Ayrıca, sitemizin sunumunu bilgisayarınızın ekran tercihlerine uyarlamanıza izin veriyorlar, böylelikle size akıcı ve kişiselleştirilmiş bir navigasyon sunuyor. Bu çerezler, kullanıcı deneyiminizi iyileştirmemizi sağlar.

  • Analitik kurabiyeler

    Bu çerezler, sitenin üyelerimiz tarafından nasıl kullanıldığı hakkında bilgi toplamamızı sağlar (örneğin, belirli sayfalar için hata mesajları alırsa, kullanıcının en sık açtığı sayfaları tanımlamak için ...). Bu çerezler, sitemizin performansının ölçülmesine, istatistiklerin oluşturulmasına, sitelerin çeşitli unsurlarının kullanım hacimlerini ve kullanım miktarlarını öğrenmesine imkân verir .... Elde edilen bilgiler, sitenin genel işlevini geliştirmemize ve size bir Optimize hizmet.

    Google Analytics tarafından kullanılan tanımlama bilgileri: hızlı ve giderek sizin onayınızı çekmek bu sayfa

  • Reklam çerezleri

    Çerezler, içeriği ve reklamları özelleştirmemize, sosyal medya işlevselliği sağlamamıza ve trafiğimizi analiz etmemize izin verir. Ayrıca, sitemizin sosyal medya ortaklarımızla, reklamcılık ve analizle kullanımı hakkında bilgi paylaşıyoruz.

    Google Adwords tarafından kullanılan tanımlama bilgileri: hızlı ve giderek sizin onayınızı çekmek bu sayfa

Çerezlerin kaydedilmesini nasıl engellersiniz?

Tarayıcınızı aşağıdaki gibi yapılandırarak çerezleri kaydetmeye itiraz edebilirsiniz:

  • Google Chrome için:
    1. "Ayarlar" menüsünü seçin ve "Gelişmiş ayarları göster" i tıklayın.
    2. "Gizlilik" bölümündeki "İçerik Ayarları" düğmesini tıklayın
    3. "Çerez" bölümünde size uygun seçenekleri seçin
  • Microsoft Internet Explorer için:
    1. "Araçlar" menüsünü seçin ve ardından "Internet Seçenekleri"
    2. "Gizlilik" sekmesini tıklayın
    3. İmleçle istediğiniz seviyeyi seçin.
  • Mozilla Firefox için:
    1. "Araçlar" menüsünü seçin ve ardından "Seçenekler"
    2. Profillerini görmek için tıklayın
    3. "Çerez" menüsünü bulun ve size uygun seçenekleri seçin.
  • Opera 6 ve daha fazlası için:
    1. "Dosya" menüsünü seçin "Tercihler"
    2. Özel hayat.
  • Safari için:
    1. "Düzenle" menüsünü "Tercihler" i seçin
    2. "Kişisel veriler" seçeneğine tıklayın
    3. Bölüm "Çerezler"